donderdag 17 oktober 2013

We doen het al goed, maar het kan nog beter

Moeten de pensioenen in 2014 omlaag? De grotere pensioenfondsen brengen vandaag de nieuwste cijfers naar buiten. Wat kan je als deelnemer aan zo’n pensioenfonds met deze info? Geen idee! Want wat betekent dat nou voor jou op dit moment? Wel duidelijk is dat Reiswerk Pensioenen er financieel goed voor staat. Vorige maand hebben we zelfs alle pensioenaanspraken met 2% kunnen verhogen!

Maar het gaat niet alleen om financiĆ«n. Wij voeren voor de reisondernemingen en reisprofessionals de arbeidsvoorwaarde ‘pensioen’ uit. Dat moeten we dan ook administratief goed regelen. Een enorme klus is dat. Alle reisondernemingen moeten gemakkelijk alle gevraagde informatie kunnen aanleveren. En de reisprofessionals? Die krijgen elk jaar een goed en leesbaar overzicht van de pensioenopbouw in de bus.

We doen onze uiterste best om dit zo goed mogelijk te regelen. Maar dat kan natuurlijk altijd beter. Ook de komende tijd gaan we keihard aan de slag om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening op peil blijft. Zodat we kunnen zeggen dat we behalve financiƫle experts ook administratieve experts zijn. En dat is goed voor de reisondernemingen en voor de reisprofessional!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten