woensdag 12 maart 2014

Jouw pensioen 3.0

Zijn we er nog? Je hebt al een tijdje geen blog van ons gelezen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we stil hebben gezeten. We werken elke dag keihard aan jouw pensioen. Zo scoren we op dit moment een dekkingsgraad van 126,2%. Dit percentage mag je meteen vergeten. Maar waarom is dit wel belangrijk voor jou? Het betekent dat we jouw (opgebouwde) pensioen waarschijnlijk weer kunnen aanpassen aan de stijgende prijzen. Ook bekijken we of we dit kunnen doen voor de jaren dat het niet mogelijk was!

Elk jaar sturen we jou een pensioenoverzicht. Dat doen we nu nog per post. Lekker 1.0! We versturen je liever een digitale versie. Dat vind jij toch ook een veel beter idee? Laat het ons hier even weten. Gaan wij kijken op welke manier we dat kunnen regelen.

Trouwens…. Weet je eigenlijk wel hoe ’t zit met je pensioen? Nee? Je bent echt niet de enige. Binnenkort laten we je een filmpje zien waarin het in een minuut wordt uitgelegd. Zo makkelijk is het ook wel weer. Volgende maand hier te vinden! Hartstikke 3.0! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten