vrijdag 12 juli 2013

Die pot is tegen die tijd toch allang leeg?

In ons korte pensioenfilmpje brengen we een paar overbekende pensioenclichés met een knipoog in beeld. En wat blijkt? In de praktijk worden deze clichés ook echt geloofd. Dat kwam deze week uit een korte poll door TravMagazine onder reisprofessionals. Ongeveer de helft van de ondervraagde reisprofessionals denkt dat er straks niks meer in de pot zit voor ze en dat ze pensioen sowieso beter zelf kunnen regelen.

Laten we eerlijk zijn: pensioen is echt enorm saai, ligt voor de meeste van ons nog meer dan 30 jaar in de toekomst (dus waarom zou je je nu druk maken) en bovendien is het onderwerp zo ingewikkeld dat bijna niemand er nog iets van snapt. En met de nieuwe regels vanaf 2015 wordt het alleen maar onbegrijpelijker.

Maar nu niets doen is echt hartstikke stom! Dus als je nou bang bent straks helemaal niets terug te krijgen voor die euro’s die je echt elke maand betaalt, kom dan vandaag nog in actie. Kost je 5 minuten en dan weet je precies wat je kunt verwachten: log in op www.mijnpensioenoverzicht.nl en in drie klikken weet je hoe je er voor staat. En als je daarna nog vragen hebt, stel je ze gewoon aan je pensioenfondsbestuur. Je weet me te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten